Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

 

Nyeste Scrapbooking Varer

Mixed Media

12 x 12 Scrapbooking papir

Scrapbooking Pakker

Kun 1 vare tilbage - Køb nu!

Fleur Designs

Fleur Designs Papir

Lækkert scrapbooking papir fra Fleur Designs - Bl.a Summer Garden, My garden, Flea Market, Be Mine og Backstage ...

Køb Fleur Design papir
Nyeste scrapbooking varer / Produkter

Nye Scrapbooking produkter

Hobbyjunglen er altid spækket med nye varer - Følg med når som helt og se min. de nyete varer ved at klikke på linket herunder ...

Se Nyeste Varer
Scrapbooking butik

Billigere kvalitetsvarer

Scrapbooking er som de fleste ved ikke den billigste hobby, men Hobbyjunglen gør alt for at holde priserne helt i bund. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og lader os ikke presse af de store.

 

 

I vores scrapbooking hobby butik finder du et stort udvalg af scrapbooking papir, mixed media, karton og washi tape.

Vi er altid på udkig efter nye produkter og leverandører for at sikre dig et godt og bredt udvalg - og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten! - Vores absolut største ønske er at holde varerne så billige som det overhovedet er muligt. Er du i tvivl om, hvilken vare du mangler, er du altid meget velkommen til at kontakte hobbyjunglen - vi er klar til at hjælpe dig! - For dig der elsker at klippe, lime og klistre - Nyder du duften af nyt papir og bruger timevis af fordybelse med dit scrapbooking, art journaling, smash? - Så har Hobbyjunglen alt fra flot papir, pynt, rhinsten, dies, stickers og masser af andre ting du bare ikke kan undvære!

Silhouette Cameo - Skæremaskine

Silhouette Cameo, en utrolig populær skæremaskine til papir, vinyl og stof. Lav dine egne wallstickers, scrapbooking pynt med alverdens figurer. De er nemme at lave, da du nemt kan tegne dine figurer op i det medfølgende program Silhouette Studio. Udover dette findes der et hav af færdige figurer lige til at hente ned online hos Silhouette America

Project Life

Project Life er en løsningsorienteret tilgang til scrapbooking, der blev oprettet for at forenkle processen og for at give dig mere tid til at nyde livet! Det kræver ingen lim, ingen saks, ingen brug af værktøj, og færdigheder af nogen art. Udformningen af Project Life produkter tager gætteriet ud af layout design, så du kan fokusere på at gemme dine hverdages øjeblikke gennem dine fotos og journaling hurtigt. Det enkle design er elegant og gør det muligt for dig at lave og gennemføre flere sider på mindre tid.

 

Washi Tape

Washi tape, dekorations tape, mønster tape er bare nogle af de navne der i scrapbooking kredse meget ofte bliver nævnt. Washi tape kan nemlig bruges til alt muligt. Lige fra at dekorere kort, til at dekorere en kedelig dør, eller til at peppe et køkken lidt op. Det er kun fantasien der begrænser hvad Washi tape kan bruges til. Kig ind i vores butik og find et hav af variationer.